Verkkosivuston tietosuojakäytännöt

Sivuston tietosuojalausunto

 

Toukokuu 2018

 

Tämän sivuston ylläpitäjä on Pohjoisranta Burson-Marsteller, joka on Burson-Marsteller-ketjun jäsen.   Burson-Marsteller on osa Young & Rubicam Group Limited ‑yhtiötä (jäljempänä ”B-M” tai ”me”).

Kunnioitamme sivustomme käyttäjien yksityisyyttä ja tiedostamme, että luovuttaessasi meille henkilötietojasi luotat siihen, että käsittelemme niitä vastuullisesti. Tässä tietosuojalausunnossa on tärkeitä tietoja henkilötietojesi käsittelystä. Jos haluat tietoja evästekäytännöistämme, siirry evästesivulle napsauttamalla tätä.

 

Mitä tietoja keräämme?

Saatamme toisinaan pyytää sinua antamaan henkilötietojasi vapaaehtoisesti, tai saatat antaa meille henkilötietojasi lähettämällä sähköpostia tämän sivuston Ura meillä- tai Yhteystiedot-osioiden kautta. Yleensä sinulta pyydetään henkilötietoja tai päätät luovuttaa niitä meille, kun haluat meidän lähettävän sinulle tiettyjä tietoja.

Kun käytät tätä sivustoa, saatamme kerätä sinusta seuraavia tietoja:

  • nimi
  • osoite
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • IP-osoite (tietokoneen tai laitteen yksilöivä tunniste)
  • mobiililaitteen tunniste
  • muut henkilötiedot, jotka luovutat meille ottaessasi meihin yhteyttä sivuston Ura meillä- tai Yhteystiedot-osion kautta, sähköpostitse, puhelimitse tai muulla tavalla. Saatat lähettää esimerkiksi työhakemuksen mukana yhteystietosi ja ansioluettelosi (jossa on tietoja työkokemuksesta ja toisinaan arkaluonteisiakin henkilötietoja esim. etnisestä alkuperästä).
  • Saatamme myös pyytää lisätietoja rekrytoinnin tueksi ja siinä tapauksessa, että sinulle tarjotaan työpaikkaa.

Kuinka tietojasi käsitellään?

Henkilötietojasi käsitellään seuraavassa esitetyillä tavoilla. Lainsäädännön mukaan meidän on esitettävä henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste eli kerrottava, millä perusteella meillä on oikeus käsitellä tietojasi. Lisätietoja on seuraavassa:

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Käsittelyn oikeusperuste
Jotta voimme tarjota sinulle esimerkiksi Yhteystiedot-osion kautta pyytämiäsi tietoja ja materiaaleja. Suostumus – henkilötietojasi käsitellään tässä tarkoituksessa vain, jos olet pyytänyt sitä meiltä. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

 

Saatamme myös lähettää sinulle tietoja ja materiaaleja, joiden arvelemme kiinnostavan sinua, kuten uusia yrityksiä koskevia tietoja, uutiskirjeitä tai tiedotteita. Oikeutetut etumme – käsittelemme liiketoimintaan liittyviä yhteystietojasi, kuten työsähköpostiosoitetta, jotta voimme toimittaa sinulle tällaisia tietoja.

 

Jotta voimme vastata B-M:ää ja sen eri yhtiöitä sekä brändejä koskeviin tiedusteluihisi.

 

Suostumus – henkilötietojasi käsitellään tässä tarkoituksessa vain, jos olet pyytänyt sitä meiltä. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.
Jotta voimme kehittää sivuston käyttökokemusta.

 

Oikeutetut etumme – käsittelemme henkilötietoja, jotta voimme tarjota käyttäjille parhaan käyttökokemuksen.
Jotta voimme käsitellä esimerkiksi Yhteystiedot- tai Ura meillä ‑osioiden kautta tai niissä olevien ohjeiden mukaan lähettämäsi kyselyt ja pyynnöt, kuten työhakemukset.

Jos olet pyytänyt meitä lähettämään tietoja B-M:ssä tarjolle tulevista työpaikoista, saatamme ottaa sinuun yhteyttä aika ajoin käytettävissä olevilla tavoilla (sähköpostitse, tekstiviestillä, sosiaalisessa mediassa tai puhelimitse).

 

Oikeutetut etumme – käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme arvioida meille lähettämäsi tiedot ja reagoida niihin asianmukaisesti. Jos esimerkiksi lähetät meille työhakemuksen, meidän on pidettävä sinut ajan tasalla hakuprosessin ajan.
Jotta sinulla on mahdollisuus lähettää tietoja uusille yritystiimeillemme.

 

Oikeutetut etumme – käsittelemme henkilötietojasi vain voidaksemme arvioida uusissa liiketoimintatarkoituksissa lähetettyjä tietoja.

Tietoja siitä, miten käsittelemme evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla kerättyjä tietoja, on Evästeet-sivulla täällä.

 

Luovutetaanko tietojasi kolmansille osapuolille?

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa muille Burson-Marstellerin ja WPP-konsernin yhtiöille, tytäryhtiöille ja kolmansille osapuolille, jotka auttavat henkilötietojesi käsittelyssä tässä tietosuojalausunnossa mainittuja tarkoituksia varten. Lisätietoja konserniyhtiöistämme on täällä.

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa, jos liiketoimintamme on kokonaan tai osittain yrityskaupan tai vastaavan liiketapahtuman kohteena. Varmistamme, että henkilötietosi vastaanottavat kolmannet osapuolet sitoutuvat pitämään ne salassa.

Saatamme luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille, jos meillä on perusteltu syy uskoa, että lainsäädäntö sitä edellyttää tai sen sallii (esimerkiksi kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat palveluja puolestamme), sekä voidaksemme tutkia ja ehkäistä epäiltyä tai todellista lainvastaista tai muutoin kiellettyä toimintaa, kuten petoksia, ja ryhtyä asianmukaisiin toimiin. Vaadimme aina kyseisiä kolmansia osapuolia käsittelemään henkilötietojasi luottamuksellisesti.

 

Kuinka tietojasi käytetään markkinoinnissa? Toimitamme sinulle vain tietoja, joita olet pyytänyt sivuston kautta.

 

Minne tietojasi lähetetään?

Maailmanlaajuisesti toimivana yhtiönä saatamme siirtää henkilötietojasi eri puolille maailmaa, kuten Yhdysvaltoihin ja muihin Euroopan ulkopuolisiin maihin. Jos tietosuojakäytännöt eivät ole vastaanottavassa maassa riittävällä tasolla, otamme käyttöön asianmukaiset turvatoimet (käytämme vakiosopimuslausekkeita) tietosuojasi varmistamiseksi.

 

Kuinka kauan tietojasi säilytetään?

Henkilötietojasi säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen, jotta voimme käsitellä niitä tässä tietosuojalausunnossa mainituissa tarkoituksissa, ja niin kauan kuin laki sitä edellyttää. Jos esimerkiksi lähetät meille työhakemuksen, saatamme säilyttää tietojasi, jotta voimme ilmoittaa sinulle muista tarjoutuvista työtilaisuuksista. Tietojasi säilytetään kuitenkin vain rajoitetun ajan eikä missään tapauksessa pitempään kuin on kohtuudella tarpeen tai lainsäädäntö edellyttää.

 

Kuinka tietosi suojataan?

Varmistamme asianmukaisten teknisten ja organisatoristen toimenpiteiden avulla, että meille luovutetut henkilötietosi ovat suojattuja, paikkansapitäviä ja ajantasaisia ja niitä säilytetään vain käsittelytarkoituksen edellyttämän ajan.

 

Alle 13-vuotiaat

Tätä sivustoa ei ole tarkoitettu tai suunniteltu alle 13-vuotiaille lapsille. Emme tieten tahtoen kerää henkilötietoja alle 13-vuotiailta luonnollisilta henkilöiltä. Jos olet alle 13-vuotias ja haluat kysyä meiltä jotakin tai käyttää sivustoa tavalla, joka edellyttää henkilötietojesi luovuttamista, pyydä vanhempaasi tai huoltajaasi tekemään se puolestasi.

 

Oikeutesi

Sinulla on oikeus

1. pyytää jäljennös säilytettävistä henkilötiedoistasi ja tietoja niiden käsittelytavoista

2. pyytää oikaisemaan epätarkat tai virheelliset henkilötiedot

3. saada meille toimittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, mikäli käsittelemme henkilötietojasi automaattisesti ja suostumuksellasi (katso edellä oleva kohta ”Kuinka tietojasi käsitellään?”). Voit myös pyytää meitä luovuttamaan henkilötietosi suoraan kolmannelle osapuolelle tässä muodossa. Toteutamme pyyntösi, jos se on teknisesti mahdollista.

4. pyytää poistamaan henkilötietosi tai rajoittamaan niiden käsittelyä (jos esimerkiksi muutat mieltäsi tai et enää halua meiltä pyytämiäsi tietoja).

Jos haluat käyttää näitä oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä alla mainittuun osoitteeseen.

Voit myös tehdä valituksen valvontaviranomaiselle, jos olet tyytymätön henkilötietojesi käsittelyyn. Suomessa valvontaviranomainen on Tietosuojavaltuutetun toimisto (http://www.tietosuoja.fi/).

 

Yhteydenotot

Jos haluat käyttää henkilötietoihisi liittyviä oikeuksiasi tai tiedustella henkilötietojesi käsittelytavoista, ota meihin yhteyttä sivustollamme olevan Yhteystiedot-osion kautta.

 

Muutokset tähän tietosuojalausuntoon

Tarkistamme tätä tietosuojalausuntoa säännöllisesti, jotta henkilötietojen käsittelyä koskevat tiedot pysyvät ajan tasalla ja lausunto on sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukainen.

Pidätämme oikeuden tarkistaa tätä tietosuojalausuntoa milloin tahansa harkintamme mukaan. Päivitetty tietosuojalausunto julkaistaan sivustollamme. Tietosuojalausunto kannattaa siis silmäillä läpi aika ajoin.