Valmennus

1_Capabilities_1.4

Parhaat harjoittelevat eniten. Tämä on totta siitä huolimatta, että jotkut uskovat lahjakkuuksien syntyvän itsestään – tai että synnynnäisten viestijöiden tarvitsee vain mennä takki auki estradille onnistuakseen.

Yrityksen tai sen edustajan on vaikea saada ääntään läpi valtavassa, päivittäisessä viestitulvassa, elleivät viestit ole kirkkaita, kiinnostavia ja selkeästi esitettyjä. Sanoman relevanttius kohderyhmälle tulee miettiä huolella. Tehon kruunaa harjoittelu, jolla onnistuminen voidaan etukäteen varmistaa tai ainakin mahdollisuuksia parantaa. Jos tavoitteena on saada läpi pitkä lista tavoitteita ja viestejä, luultavasti mikään ei mene läpi.

Valmennus on organisaatiolle keskeinen keino päästä tavoitteisiin. Valmennettava henkilö, taas saattaa kokea epävarmuutta, jännitystä tai selkeyden puutetta omassa viestinnässään. Valmennus antaa roppakaupalla valmiuksia yleisön kohtaamiseen, mikä tuo lisää mukavuutta ja varmuutta haastaviin tilanteisiin. Valmennukseen investoitu euro tuo itsensä takaisin moninkertaisesti.

Pohjoisranta Burson-Marsteller tarjoaa valmennusta kaikkiin keskeisiin sidosryhmäkohtaamisiin, oli kysymys sitten toimittajien, sijoittajien, oman henkilöstön tai poliittisten vaikuttajien kohtaamisesta. Valmennuksemme räätälöidään aina syvällisesti asiakkaan liiketoimintastrategian, tavoitteiden ja osallistujien lähtökohdista.

Valmennusvalikoimaamme kuuluvat muun muassa:

  • mediavalmennus
  • kriisiviestinnän simulointiharjoitus
  • vaikuttajaviestinnän valmennus
  • talousviestintävalmennus, esim. Capital Markets Day -valmennus
  • esiintymisvalmennus