Yritys

4.1_Pohjoisranta_BM

Pohjoisranta Burson-Marsteller on viestinnän strateginen kumppani

Rakennamme asiakkaidemme mainetta ja saamme aikaan mitattavia tuloksia.

Autamme yritysjohtoa lisäämään yrityksen arvoa rakentamalla, vahvistamalla ja suojelemalla asiakkaidemme mainetta. Kartoitamme ja analysoimme asiakkaan tilanteen, etsimme yhdessä liiketoimintatavoitteisiin parhaiten sopivat maineenhallinnan strategiset ratkaisut, kiteytämme viestit ja tuemme käytännön toteutuksessa.

Keskeisiin palvelualueisiimme kuuluvat maineen ja viestinnän konsultointi, mediasuhteet, vaikuttajaviestintä, kriisiviestintä sekä tutkimukset ja analyysit. Digitaalisuus on osana kaikkea tekemistämme. Olemme myös osa kansainvälistä Burson-Marsteller-viestintätoimistoketjua.

Vahvuuksiamme ovat asiakkaan arvomaailman ja liiketoiminnan ymmärtäminen

Taloustutkimuksen vuonna 2016 tekemän imagotutkimuksen mukaan Pohjoisranta Burson-Marsteller on Suomen paras viestintätoimisto yleisarvosanalla mitattuna. Tutkimuksen mukaan vahvuuksiamme ovat liiketoiminnan ymmärtäminen, luotettavuus, toiminnan eettisyys ja vastuullisuus, kyky tehdä tuloksellista viestintää, työn kokonaisorganisointi, palvelun laatu ja konsultoiva osaaminen.

Olemme tuloksista ylpeitä, sillä arvostamme näitä samoja asioita itsekin. Uskomme, että hyvä viestintä pohjautuu aina vahvaan toimiala- ja asiakasymmärrykseen.

Olimme imagoltaan Suomen paras toimisto myös edellisessä tutkimuksessa vuonna 2014. Vuonna 2012 saimme hopeaa ja vuonna 2010 kultaa. Vuonna 2012 arvostettu The Holmes Report valitsi meidät Pohjoismaiden parhaaksi viestintätoimistoksi (The Holmes Report).

Kansainvälinen ketjumme on asiakkaidemme käytössä

Pohjoisrannasta tuli Burson-Marsteller-ketjun edustaja vuonna 2006. Vuoden 2011 alussa suhde muuttui entistä kiinteämmäksi, kun ketju osti enemmistön Pohjoisrannasta. Silloin myös nimeen lisättiin Burson-Marsteller. Vuonna 1953 USA:ssa perustettu Burson-Marsteller on osa Young & Rubicam Groupia, joka kuuluu WPP-konserniin (NASDAQ: WPPGY).

Burson-Marsteller toimii yli 100 maassa, minkä ansiosta myös Pohjoisranta Burson-Marsteller palvelee asiakkaitaan ympäri maailman. Asiakaskuntaamme kuuluu sekä kansainvälisesti toimivia suuryrityksiä, kasvuyrityksiä että julkisen sektorin organisaatioita.

“It takes 20 years to build a reputation and five minutes to ruin it. If you think about that, you’ll do things differently.” – Warren Buffett -