Vastuullisuutta, poliittisia lauluja sekä uusia ja vanhoja tuttavuuksia – SuomiAreena starttaa Porissa

Trump ja Putin tapaavat ensi viikolla Helsingissä, mutta samaan aikaan me lähdemme kohti SuomiAreenaa – Areena käynnistyy maanantaina 16.7. Porissa. Tapahtuman pääteemoina ovat tänä vuonna turvallisuus, vastuullisuus ja suvaitsevaisuus. Tilaisuuksia on yli 200.

Vanhana SuomiAreena-konkarina teen aina etukäteen listan tilaisuuksista, joita menen kuuntelemaan ja joihin menen tapaamaan uusia ihmisiä. Minulla on perinteiset suosikkini, mutta joka vuosi myös aina jotain uutta. Tänä vuonna kiinnostaa yritysvastuuseen liittyvät tilaisuudet. On mielenkiintoista kuulla, miten vastuullisuuden teemat on sisällytetty yrityksen liiketoimintaan – vai onko – ja miten teemoista viestitään. Toisaalta puolueiden järjestämissä tilaisuuksissa aion käydä aistimassa vähän vaalitunnelmia.

Omalla perinteisellä tapahtumalistallani on tänä vuonna ainakin puoluejohtajien tentti 17.7. klo 18.00–19.30 (MTV-lava, Kauppatori), Tulevaisuuden toivot, poliittisten nuorisojärjestöjen puheenjohtajien tentti 18.7. klo 17.30–18.30 (MTV-lava, Kauppatori) sekä Poliittisten laulujen ilta ja Punatähtien keikka Bar Kinossa keskiviikko-iltana (kannattaa olla ajoissa). Tietysti pyörähdän myös kansalaistorilla moikkaamassa järjestöjen väkeä. Lisäksi kannattaa käyttää Milttonin lanseeraamaa Mingla-sovellusta. Sen avulla sopii helposti treffit uusien tuttavuuksien kanssa.

Ensi vuoden SuomiAreenan ilmoittautuminen päättyy jo elokuun lopussa. Yhteiskunnallisen keskustelun ykköstapahtumaan kannattaa lähteä mukaan kiinnostavalla konseptilla ja inspiroivilla viesteillä. Apua tilaisuuden ideointiin, puhujien hankintaan ja toteutukseen saat tietysti meiltä. Me tiedämme, miten tapahtumaa parhaiten hyödynnetään omien strategisten tavoitteiden edistämiseen. Tilaisuuden pohdinnan voi aloittaa meidän kanssa jo keskiviikkona 18.7. Porissa. Tervetuloa silloin Poran pöytään ravintola Kirjakauppaan.

SuomiAreenan 2018 ohjelma

Anna Ranki
Director, Public Affairs

PS. Tervetuloa Poran pöytään 18.7.

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme politiikan päivän polttavista kysymyksistä, analysoimaan tulevia vaaleja sekä vaihtamaan kuulumisia SuomiAreenasta. Odotamme teitä Poran pöydässä keskiviikkona 18.7 klo 13.00-17.00 ravintola Kirjakaupassa aivan torin kupeessa. Vanhempi neuvonantajamme Juha Mäkinen sekä Kimmo Sasi päivystävät ravintolassa. Istahda hetkeksi tai viihdy pitempään ja nosta kanssamme malja kutkuttavan kiinnostavalle vaalien vuodelle. Siellä nähdään!